Haberler

GTA 6 Gün Geçtikçe Yaklaşıyor

Daha önce Grand Theft Auto oynamış veya oynamamış çoğu oyuncunun merakla beklediği GTA 6 hakkında yeni haberler ve söylentiler gelmeye devam ediyor. TezFunz2 isimli Twitter kullanıcısının belirttiğine göre GTA 6 ve Playstation 5 hakkında yeni gelişmeler var.

Twitter kullanıcısı ilk olarak yeni GTA oyunu hakkındaki öğrendiklerini paylaştı. Eskiden Rockstar Games‘de çalışan ve ünvanı Junior Vehicle Artist yani giriş seviyesi araç sanatçısı olan biri, özgeçmişine GTA 5 ve GTA 6 için konsept araçlar yaratma konusunda çalıştığını yazdı. Aynı ismin Red Dead Redemption 2‘de yer aldığı ve oyunun teşekkür listesinde isminin yer aldığı belirtildi.

PlayStation 5’ten de Haberler Var!

Bu haberlere bağlantılı olarak ise PlayStation 5‘ten de yeni haberler var. Avrupa ülkelerinden birinde tanınmış oyun geliştirici bir firmalarında çalışan geliştirici Pastebin üzerinden PS5 hakkında iddialarda bulundu.

TezFunz2 ise attığı Tweet’in devamında bu geliştiricinin PlayStation 5‘te yer alacak oyun projeleri üzerinde çalıştığı bir röportaj ile onaylandığını belirtti. Geliştiricinin paylaştığı detaylara göre PlayStation 5, 2020‘nin yaz aylarında gelecek ve yaklaşık 500 dolar bandında bulunacak.

Yayınlanan detaylardaki oyunlara baktığımızda ise Sony‘nin sevilen oyunu Last Of Us 2‘nin Remastered hali, yeni bir Gran Turismo oyunu, PUBG‘nin Remastered halinin yanında GTA 6 hakkında da bilgiler paylaştı.

GTA 6 Nerede Geçecek?

Yeni GTA oyununun 2020’nin tatil sezonunda piyasaya sürülebileceğinden ve hikayenin iki şehirde geçebileceğinden bahsetti. Bu şehirleri ise Miami (Vice City) ve New York (Liberty City) oluşturuyor. Ayrıca, Sony’nin oyun için 1 aylık bir ayrıcalık sağlamayı planladığını da ekledi.

2171
görüntüleme
Paylaş
Disqus Comments Loading...

Son Yazılar

GTA VI Duyuruldu!

Geçtiğimiz günlerde 5 Aralık günü yeni bir fragman yayınlayacağını duyuran Rockstar Games, fragmanı beklenmedik bir…

5 Aralık 2023

Tommy Vercetti’nin sesi Ray Liotta Hayatını Kaybetti!

Vice City'nin karizmatik karakteri Tommy Vercetti'yi seslendiren, Ray Liotta hayatını kaybetti. İtalyan bir ailenin çocuğu…

26 Mayıs 2022

GTA 6’nın 500 saat süreceği iddia ediliyor!

Rockstar Games, geçtiğimiz aylarda yeni bir GTA oyununu geliştirdiklerini resmi olarak duyurmuştu. Yeni oyunla ilgili…

11 Mayıs 2022

Grand Theft Auto 6 fragmanı daha erken gelebilir!

Rockstar Games, geçtiğimiz şubat ayında yeni bir Grand Theft Auto oyununu geliştirdiklerini resmi olarak duyurmuştu.…

9 Mayıs 2022

Resmi Olarak Duyuruldu, GTA: Trilogy Definitive Edition Geliyor!

Rockstar Games tarafından, bir süredir GTA severlerin gündeminde yer alan ve birçok söylentiye konu olan…

8 Ekim 2021

GTA Online, PS3 ve Xbox 360 Konsollarında Kapanıyor

Oyun dünyasına ismini altın harflerle yazdırmış olan GTA serisinden, eski nesil konsol kullananları üzecek bir…

18 Haziran 2021