GTA 6’nın Duyuru Tarihi Sızdırılmış Olabilir!

Şimdiye kadar, sizinle GTA 6 hakkında söylentileri paylaştık ve bu haberde, belki de ilk kez GTA 6 çıkış tarihi hakkında bu kadar net bir tarih veren bir iddia hakkında konuşacağız.

Çoğunlukla GTA oyunları ile ilgili yaklaşık 3 milyon takipçisi olan popüler bir kanal olan “MrBossFTW” aracılığıyla atılan bu iddianın kaynağı “4Chan” adlı bir imageboard-forum sitesi. Dünyanın en popüler forumlarından biri olan bu web sitesi, kullanıcıların anonim olarak bilgi paylaştığı bir araçtır. 4Chan, Rockstar Games için de önemli bir yere sahiptir. Nedeni ise 4Chan’de yayınlanan daha önceki sızıntıların doğru çıkmasından dolayı, oyuncuların “bir Rockstar Games çalışanı mı bu sızıntıları yapıyor?” şüphesinin olması.

Grand Theft Auto 6 İçin Beklenen Duyuru Tarihi İddası

Dünyanın dört bir yanından Rockstar Games hayranları, GTA 6 ile ilgili her türlü resmi haberi merakla bekliyor. Oyun geliştiricileri şimdilik sessiz kalıyor. Red Dead Redemption 2 ve GTA 5: Online‘da çok oyunculu bölümlerinde güncellemeler devam ediyor.

Bununla birlikte, Rockstar’ın 2020 yılında boyunca bir tarihte GTA 6 ‘yı çıkıracağını öne süren söylentiler var. İşte popüler YouTuber MrBossFTW, durumun böyle olacağını öne sürmek için daha fazla kanıt ortaya çıkardı.

Rockstar Games GTA oyuncuları bir sonraki oyunda kendileri için nelerin olacağını görmek için sabırsızlanıyorlar.

4Chan’de Yayınlanan Anonim Mesaj

En yeni videosunda, Grand Theft Auto içerik yaratıcısı, 4Chan‘de anonim bir gönderinin ortaya çıktığını ve yalnızca şu mesajın bulunduğunu belirtti: “25 Mart. GTA VI“. Mesajın yanına Rockstar Games logosu da görsel olarak eklenmişti.

GTA VI Leak 4Chan

Elbette, herkes bu konuyla ilgili anonim mesaj gönderebilir ve trollerin zaman zaman çılgınca şeyler yazmasın bir yaptırımı yok, ancak YouTuber bu mesajın gerçeklik payı olabileceğine dikkat çekti. Aslında, Rockstar duyurularıyla ilgili ayrıntılar önceden ortaya çıkmıştı. Red Dead Redemption 2‘nin ortaya çıkış tarihi de benzer bir şekilde 4Chan‘de sızdırılmıştı.

MrBossFTW ayrıca GTA Online içeriği hakkında ayrıntıların geçmişte de yayınlandığını, ancak bir GTA 6 duyurusu hakkında şüpheciliğin doğal olduğunu belirtti.

Neyseki GTA 6 duyuru tarihi için belirtilen gün 25 Mart. Beklenen GTA 6’nın duyurusunun doğru olup olmadığını veya dikkat çekmek için yazılmış olan bir “troll mesaj” olup olmadığını görmek için uzun süre beklemeyeceğiz.

2199
görüntüleme

4.84 oy